,

Nostalgische Zweefmolen

Vanaf  695,00 excl. BTW

Voeg een dosis plezier toe aan jouw evenement met onze zweefmolenverhuur van Kinderattracties-huren.nl! Onze zweefmolens zijn niet alleen een garantie voor veiligheid, maar ook voor lachende gezichten en onvergetelijke momenten. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de attractie soepel draait, zodat jij je kunt concentreren op het plezier maken.

Met een capaciteit van 16 kinderen en geschikt voor leeftijden van 1 tot 12 jaar, is onze zweefmolen perfect voor verschillende gelegenheden, van verjaardagsfeestjes tot bedrijfsevenementen. Laat de kinderen genieten van het draaien en zweven terwijl ze nieuwe herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Vraag een offerte aan Neem contact op

Maak Jouw Feest Onvergetelijk met Nostalgische Onze Zweefmolen!

Bij Kinderattracties-huren.nl begrijpen we de essentie van een veilige en vreugdevolle ervaring voor jouw gasten. Daarom bieden wij een nostalgische zweefmolen verhuurservice aan die niet alleen voor plezier zorgt, maar ook voor gemoedsrust en onvergetelijke momenten voor jong en oud.

Plezier en Veiligheid Gegarandeerd met Onze Ervaren Medewerkers!

Onze zweefmolens worden altijd begeleid door ervaren medewerkers die ervoor zorgen dat de attractie soepel en veilig draait. Laat ons de technische aspecten en de veiligheid regelen, terwijl jij je concentreert op het creëren van waardevolle herinneringen.

Ontdek Waarom Onze Zweefmolen Dé Attractie is voor Jong en Oud!

Met een capaciteit van 16 kinderen en geschikt voor leeftijden van 1 tot 12 jaar, is onze zweefmolen perfect voor diverse evenementen. Van verjaardagsfeestjes tot buurtbarbecues en bedrijfsuitjes, de uren aan plezier zijn werkelijk grenzeloos.

Technische Perfectie: Ontdek de Specificaties van Onze Nostalgische Zweefmolen!

Onze zweefmolen werkt op 230 Volt met een vermogen van 2200 Watt. Met een indrukwekkende diameter van 8 meter, inclusief afzetting, en een hoogte van 4,5 meter, staat deze attractie garant voor een groots en meeslepend avontuur voor de kleintjes.

Kies voor Kinderattracties-huren.nl en maak van jouw volgende evenement een spectaculaire gebeurtenis waar iedereen nog lang over zal napraten! Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer jouw zweefmolen voor een feest om nooit te vergeten!

Winkelwagen
× Neem contact op