Kinderkermis

Vanaf  1.695,00 excl. BTW

Kinderattracties-huren.nl biedt een betoverende selectie van attracties voor feesten en evenementen. Onze mini-kermis omvat een spannende Bungee Trampoline, een gezellige zweefmolen en een vrolijk springkussen, perfect om kinderen urenlang te vermaken. Met onze professionele begeleiding en opbouwservice kunnen ouders zich ontspannen terwijl onze vriendelijke teamleden zorgen voor een veilige en plezierige ervaring voor alle kinderen. Van verjaardagsfeestjes tot bedrijfsevenementen, onze attracties zijn betaalbaar en garanderen een glimlach op het gezicht van elk kind. Bij Kinderattracties-huren.nl staat klanttevredenheid voorop en streven we naar een onvergetelijke ervaring voor zowel de kinderen als de ouders. Kies voor Kinderattracties-huren.nl en maak van elk feest een groot succes!

Vraag een offerte aan Neem contact op

Ontdek de Sensatie van Onze Mini-Kermis!

Ben je op zoek naar een fantastische manier om de kinderen op jouw feest of evenement te vermaken? Zoek niet verder! De mini-kermis van Kinderattracties-huren.nl is dé oplossing. Met onze Bungee Trampoline, zweefmolen en springkussen zullen de kinderen zich urenlang vermaken zonder dat het een fortuin kost. Onze attracties zijn betaalbaar en garanderen een glimlach op het gezicht van elk kind. Waar wacht je nog op? Boek nu onze mini-kermis en maak jouw feest of evenement onvergetelijk voor de kinderen.

Bungee Trampoline: Springplezier in het Kwadraat!

De Bungee Trampoline is al jarenlang een publieksfavoriet op kermissen, braderieën en evenementen. Met onze 4-in-1 Bungee Trampoline wordt het springplezier nog groter en veiliger.

Zweefmolen: Kleine Attractie, Grote Pret!

Onze zweefmolen is een heerlijke attractie die perfect is voor jonge kinderen. Met ruimte voor 8 kinderen is het een gezellige en veilige plek waar kinderen zich geborgen voelen. Een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een leuke manier om hun kleintjes te vermaken.

Springkussen: Springen en Spelen!

Ons springkussen is geschikt voor maximaal 12 kinderen, waardoor er genoeg ruimte is om te springen en te spelen in een veilige omgeving.

Met de mini-kermis van Kinderattracties-huren.nl wordt elk feest of evenement een groot succes voor kinderen.

Inclusief Opbouw en Begeleiding

Ons team is verantwoordelijk voor het opzetten en begeleiden van de attracties om de veiligheid tijdens de verhuur te waarborgen. Ze zijn professioneel opgeleid en zorgen ervoor dat elk kind vriendelijk en veilig wordt geholpen. De op- en afbouw van de attractie is inbegrepen in de huurprijs en duurt ongeveer anderhalf uur bij aankomst. Onze medewerkers zijn echte kindervrienden en zorgen ervoor dat iedereen op een veilige en plezierige manier kan genieten van de mini-kermis.

Waarom Huren bij Kinderattracties-huren.nl?

Bij Kinderattracties-huren.nl staat betrouwbaarheid, klantgerichte service en goed personeel voorop. Onze enthousiaste medewerkers zijn professioneel en kindvriendelijk en maken van elk evenement een succes.

Veiligheid is onze hoogste prioriteit, daarom controleren en onderhouden we onze attracties regelmatig om te voldoen aan de veiligheidsnormen. Zo kunnen onze klanten zorgeloos genieten van onze attracties zonder zich zorgen te hoeven maken over de veiligheid. Kies voor Kinderattracties-huren.nl voor een onvergetelijke ervaring met onze attracties.

Winkelwagen
× Neem contact op